Tävlingsträning, tävlingslydnad 2 maj och brukslydnad 9 maj

Skriven av i Okategoriserade för 2 veckor sedan.

Klubbens medlemmar inbjuds till 2 träningskvällar i maj.

Torsdag den 2 maj är det fokus på tävlingslydnad. Vi träffas kl 17,45. Vi tränar en hund i taget och vi får hjälp med kommendering av tävlingsledare. Beroende på hur många vi är delar vi upp tiden. Du väljer själv om du vill träna enstaka moment eller ett helt program, belöna på plan eller köra hela programmet tävlingsmässigt. Efteråt bjuder klubben på fika och vi diskuterar den kommande regelrevideringen år 2020. Länk till regelrevidering finns HÄR. Läs gärna igenom innan.

Torsdag den 9 maj är det fokus på brukslydnad. Kl 17,15 till 17,45 finns det möjlighet till budföring och plats med skott. Därefter tränar vi lydnad. Vi tränar en hund i taget och vi får hjälp med kommendering av tävlingsledare. Beroende på hur många vi är delar vi upp tiden. Du väljer själv om du vill träna enstaka moment eller ett helt program, belöna på plan eller köra hela programmet tävlingsmässigt. Efteråt bjuder klubben på fika och vi diskuterar den kommande regelrevideringen år 2020. Länk till regelrevidering finns HÄR. Läs gärna igenom innan.

Välkomna!!

/Tävlingsutskottet