Medlemskap

Medlemsavgifter 2022

Ordinarie medlem (helbetalande) 550 kr.
(400 kr är central avgift till SBK, 25 kr går till Skaraborgs distriktet och resterade 125 kr går till Mariestads BHK)

Delbetalande medlem (delmedlem) 150 kr.
Helbetalande i annan SBK klubb eller rasklubb.

Familjemedlemsskap 80 kr
Bor under samma tak som helbetalande medlem.

Ungdom 6-25 år
Är du mellan 6-25 år så kan du bli medlem i Sverige Hundungdom (SHU) och välja Svenska brukshundklubben som specialklubb. Du får då två medlemsskap till priset av ett. För att bli medlem i SHU följ länken https://hundar.skk.se/Medlemsguiden/ Vill du bli medlem i SHU ska du INTE betala avgiften till Mariestads BHK utan följ instruktionerna på Medlemsguiden gällande betalningen. Mariestads BHK har ingen egen ungdomsektion, så om du vill tillhöra Mariestads BHK så välj Skaraborgsdistriktet – Skövde/Tidaholm så är det klart! Frågor angående medlemskap i Sveriges hundungdom ring: 08-795 30 85. 

Bli medlem!

Integritetspolicy

Inom Mariestads Brukshundklubb behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 har personuppgiftslagen ersatts av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrades något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: Integritetspolicy Mbhk