Allmänträning

Klubben har allmän träning på torsdagar hela året.
Under semesterperioder samt vid andra högtider kan vi ej lova att lokalerna är upplåsta eller att fika erbjuds. (se datum nedan för bemanning av funktionärer)

SKOTT-TRÄNING kan förekomma kl 17:15 och håller på som längst till kl 17:45, beroende på intresse. Anmäl ditt intresse till: tavling.mbhk@gmail.com

PLATSLÄGGNING kl 18:00 för alla som vill vara med. (Endast datum nedan som har funktionärledd platsläggning.)

RALLYLYDNAD från kl 18:00

AGILITY har Allmän träning dessa onsdagar: xx/x, xx/x, xx/x, xx/x och xx/x från klockan 18:00

FUNKTIONÄRSCHEMA

Det kommer att finnas funktionärer på klubben under allmänträningen, mellan ca 17:30 – 18:45

De ser till att låsa upp toaletten och klubbstuga, att det finns kaffe samt något fika att köpa. Har ni några funderingar, vill ha tips och råd, bara prata lite, kom in till oss.

”Torsdagsfunktionärer” våren 2017

6 april: Tävling/hemsidan
13 april: Styrelsen
20 april: Utbildning
27 april: Anläggning/ungdom
4 maj: Rus/PR
11 maj: Rallylydnad
18 maj: Agility
25 maj: Nosework
1 juni: Tävling/hemsidan
8 juni: Styrelsen
15 juni: Utbildning
22 juni: Anläggning/ungdom
Ansvariga ska vara på plats cirka 17.30, se till att det finns kaffe
samt något att fika. De ska kolla om det är något arrangemang eller liknande på klubben, som kan medföra att det behövs mer fika än vanligt. Arrangerande utskott ska även meddela funktionärerna.
Det sunda förnuftet avgör när det är dags att packa ihop.
Utskotten är ansvariga för att klubbhuset är bemannat.

/Styrelsen